SEO-meeting (med krök) i Sthlm

I lördags arrangerade Per Gustafsson aka Webmoney en SEO-träff för alla medlemmar på SEO-forum och andra intresserade. Det blev mingel, företagspresentationer, round-table-diskussioner och sedan middag med utgång. Väldigt lyckat och framförallt oerhört trevligt. Inte visste jag att det fanns så många trevliga SEO-nördar.. 😉

Kul att få ansikten på alla personer man diskuterat fram och tillbaka med på SEO-forum under väldigt lång tid nu, och höra hur andra jobbar och deras tankar.

Några av de kanske mest intressanta var på förhand Nikke, Hjalmar, Marcus (alltid trevligt att träffa SEO-pimp no1), Jim och så organiserande Per himself (och här kommer en av de länkar jag lovade dig, Per: Låna pengar). Alla var dock jättetrevliga och alla tillförde något, cred till alla för en otroligt lyckad kväll! Särskilt tack (självklart) till Per för allt organiserande och för en hel del annat (typ stod ut med mig och Jim även på söndagen…).

Hoppas vi ses snart igen, allihopa!

Annons

4 reaktioner till “SEO-meeting (med krök) i Sthlm

  1. Det var riktigt trevligt att träffas Anton! Skall en hel del till för att hålla mig borta ifrån nästa träff!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s