Kul!

Som de flesta säkert redan har sett, läst eller hört blev jag intervjuad om Modetoppen.se av Dagens Media. Market.se var inte sena att hänga på och dessutom har ett antal bloggar skrivit om sajten.

Jättekul! Närmaste dagarna kommer vi dessutom släppa widgets för bloggar som de kan ha på sina bloggar eller hemsidor. Det tillsammans med lite förtydliganden och guider till Modetoppen hoppas vi ska göra att sajten får riktig fart. Även om det gått riktigt bra nu också – men modebloggosfären är betydligt större än de som vi redan fångat in.

Modetoppen.se

Annons

3 reaktioner till “Kul!

  1. Bra fråga, vi får se om det blir något sådant. Besökarantalet har hållit sig förvandsvärt lika ända sedan lansering, våra widgets har gjort att besökarna har fortsätta strömma till. Det vi hittills haft problem med är att så få röstar, vilket är lite tråkigt. Nya länkar kommer dock in hela tiden.

    Annonsintäkter har vi inga än då vi faktiskt inte haft några annonser än. Det kommer dock garanterat, vi tittar för tillfället på olika lösningar och annonseringsmöjligheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s