Promenix – ny webbtjänst inriktad på hälsa och motion

Igår lanserade jag tillsammans med fyra vänner Promenix.se, en webbtjänst där man får fylla i sina steg från stegräknaren och delta i stegtävlingar. Kring detta önskar vi skapa ett socialt nätverk som motiverar till att motionera mer och roligare!

Till skillnad från konkurrenter som tappa.se och steg.se har vi valt att göra Promenix.se helt gratis!  Vi hoppas att detta gör att vi får fler medlemmar och kanske även nå målgrupper som tidigare inte valt att använda liknande tjänster för att de varit dyra. Ungdomar som oss själva, till exempel.

Affärsidén går ut på att sälja startkit á la stegräknare, vattenflaska och reflex till främst företag och organisationer som då även får en specialutformad profil med logotyp och möjlighet att stänga profilen för andra medlemmar än de som de vill invitera. Förhoppningen är att slutanvändaren alltid ska kunna använda Promenix gratis, antingen för att en stegräknare redan är införskaffad eller genom att arbetsgivaren köper in startkit till personalen!

Pressrelease: UF-företag lanserar motionstjänst inriktad mot företag

Annons

2 reaktioner till “Promenix – ny webbtjänst inriktad på hälsa och motion

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s