Microsoft/Yahoo-affären

Det verkar inte bli någon affär mellan Microsoft och Yahoo. Ur min synvinkel lite halvt om halvt synd, eftersom jag hellre ser att Yahoo och Microsoft tar upp kampen tillsammans mot Google än att Google köper upp Yahoo. Yahoo klarar sig förvisso själv, och det hoppas jag även de inser. Jag tror Google i detta fall faktiskt skulle bli en sämre ägare än Microsoft. Några bra länkar i ämnet:

Torstensson, Internetworld och vad tror ni Yahoo-aktien landar på?

Har ni tänkt på att Yahoo släppt/köpt sjukt mycket bra grejer på senaste tiden? Deras portfölj av tjänster som del.icio.us, flickr, buzz och answers är på många sätt och vis en differentiering gentemot Google och ett sätt att visa att även de har en marknad, även om de inte satsar på exakt samma saker. Och jag tror faktiskt Yahoo har en marknad även på söksidan men där kommer de (förståeligt) nog aldrig kunna bli störst.

Annons

2 reaktioner till “Microsoft/Yahoo-affären

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s