Twingly går live idag!

Idag gick Twingly live. Vi har haft en stängd betaperiod under våren där vi lärt oss en hel del, fått bra feedback och lyckats hålla servrarna i schack. Idag var vi redo att släppa vårt bloggsök för alla.

I och med lanseringen släpper vi även en hel del nytt. Dels har vi lagt till små smarta funktioner som rss och mejlbevakning av alla sökresultat. ”Translate to english” släppte vi tidigare under betaperioden men är en smart funktion där sökresultatet översätts till engelska. Riktigt coolt om man t.ex. söker efter arabiska bloggar. En annan nyhet är ”Hot right now” som visar vad som är hett i bloggosfären just nu.

Största nyheten är dock vår widgetplattform som kommer ligga till grund för en rad nya saker i framtiden. Idag har vi börjat med att släppa bloggprofilsidor, där varje blogg får varsin bloggprofil och gjort alla sökresultat möjliga att göra till widgets. Se t.ex. min bloggprofilsida för fyranyanser.se.

Läs gärna blogginlägget på Twinglybloggen för lite mer ingående info.

Annons

6 reaktioner till “Twingly går live idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s