RSS i framtiden, Google Trends visar läskig statistik och arbetsplatsbattle mellan Microsoft och Google

Det finns fortfarande mycket att göra innan rss blir superbt, även för oss super-users. Blogonomics vet en feature som saknas:

The one feature I long for more than anything else is a smart RSS reader which knows when a link is to another blog for which the full feed has already been downloaded. Then when I click on that link, instead of being transported out of the newsreader and into a web browser, I should be able to opt to stay within the newsreader, and just get transported over to the other news feed. Then I can navigate between blog entries in a news reader, using standard forward and back buttons, just like we normally navigate between blogs in a web browser.

Vad går att utläsa med hjälp av Google Trends? Tja, det mesta.

Visst verkar Google som en mycket bättre arbetsplats än Microsoft? Må så vara – men allt fler utvecklare börjar tycka tvärtom. Google har dålig struktur och startup-känslan inger mer kaos än halleluja. Detta enligt ett mycket intressant blogginlägg.

Annons

2 reaktioner till “RSS i framtiden, Google Trends visar läskig statistik och arbetsplatsbattle mellan Microsoft och Google

  1. Haha! Var med om en liknande sak här om året när jag skulle kolla hur många som sökte på ”djur” på Google och såg att frasen ”djur sex” hade drygt dubbelt så många sökningar. Skrev en bloggpost om det som hamnade på första sidan på ”djur sex”. Gav ungefär 20-30 UV/dag och resulterade i kommentarer som ”Jag tycker att det är helt okej, bara båda är med på det.”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s