Vad händer 2010?

Jag kommer garanterat återkomma till den frågan i olika analyser av trender, nyheter och tankar men tills dess – läs gärna mitt inlägg på SSBD om vad jag tror om 2010. Däri skriver jag bland annat varför Kindle är liten revolution, att realtidswebben komma kräva förändringar av alla typer av företag och framförallt sådana som jobbar med någon form av nyhetsmedia, samt att vi nästa år kommer ha hittat affärsmodellerna vi så länge letat efter.

Missa inte heller Bisonfredriks intervju med min chef Martin, där han bland annat förklarar varför Facebooks förändringar av privacyinställningar är en av de klart största händelserna i vår bransch i år.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s