”The [Stockholm] startup scene has exploded in the last year”

En bra bieffekt av att ”The [Stockholm] startup scene has exploded in the last year” som jag sa i Wired är ekosystemet runtomkring tagit fart rejält. Bara sedan januari i år har scenen förbättras rejält.

Ett helt nytt sådant initiativ som jag verkligen vill hylla är Mikael Zackrissons nya podcast Startuppodden. Hittills har han intervjuat Björn Jeffery (Toca Boca) och Mattias Swenson (Bloglovin). Rekommenderar starkt att lyssna på dessa-  Björn och Mattias är två av Sveriges mest intressanta entreprenörer just nu och det finns mycket insikter i podden.

Några andra nya initiativ som tagit fart på senaste tiden är bloggen Swedish Startup Space och kontorshotellet SUP46. Jag tror ej heller man ska underskatta värdet av att Viktor Ström på DI och Josefin Jakobsson på Svd blivit så duktiga på att övervaka startupscenen i två av Sveriges största tidningar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s