Manolo gör en Metro- låter läsarna hjälpa till

Manolo vill låta en del läsare hjälpa till att skriva. Detta skriver de på sin utvecklingsblogg. Antagligen lite inspirerat av Metro låter de läsarna, som ofta skriver väldigt bra kommentarer, skriva egna inlägg. Som de skriver själva:

Ibland är kommentarerna så bra att de överglänser själva inlägget, vilket vi tycker är fantastiskt. Huvudsaken för oss har alltid varit att ska finnas så mycket bra läsning på sidan som möjligt.

Det ska vara obetalt men man får enligt uppgift gå på vissa modemässor och liknande. Kul idé, kan säkert fungera! Manolo har ständigt varit i framkant när det gäller blogg-journalistik. Återigen visar de på bra idéer och en stor vilja, de har absolut en av Sveriges bästa bloggar. 

Annons

3 reaktioner till “Manolo gör en Metro- låter läsarna hjälpa till

  1. Tack så mycket för beröm! Det var inte Metro så mycket som en intressant konferens i Köpenhamn som verkligen fick bägaren att rinna över (http://www.customermade.org/). Vi har funderat på det jättelänge men det är först nu som vi tror att sajten (och vi) är mogna att ta det ett steg längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s