Eniro har bytt plattform på Köp & Sälj

Enligt Eniros egna blogg lanserar de idag en ny plattform för deras Köp & Sälj- marknad. Som är en av de få större som är gratis.

Sedan två år tillbaka har vi på Eniro satsat på köp & sälj marknaden. Satsningen har inneburit en del trevande steg framåt, fokus har varit att bygga en stabil grund, ett bra utgångsläge för framtiden.Vi valde att bli den första stora sajten som erbjöd gratis annonsering. Det valet slog väl ut och under förra hösten märkte vi att vår plattform inte klarade av trycket på sajten och vi bestämde oss för att bygga om den.

Idag lanserar vi den nya plattformen. Den ska göra det enkelt för våra användare att lägga upp annonser på Eniro Köp & Sälj och vi strävar efter att användaren ska föredra våra funktioner framför konkurrenternas.

Läs mer på Eniro blogg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s