Sesam sverigelanseras inom kort

Jag läste på Webbomedia att Sesam kommer lanseras här i Sverige inom kort. Den norska sökmotorn från Schibsted kommer att ha Eniro och Google som största konkurrenter här i Sverige. Frågan blir om det kommer ge dem en riktig match eller inte… Dessutom är ju Live.com lanserad nu. Alla vill vinna kampen om sökarna.

Potentialen finns ju i alla fall eftersom de tänkt integrera Sesam i bland annat hitta.se och aftonbladet.se.

Sesam lanseras inom kort

Annons

6 reaktioner till “Sesam sverigelanseras inom kort

  1. Nja.. Riktigt så är det faktiskt inte. MSN har nu lanserat Live.com och kommer säkert få många sökningar. Yahoo satsar inte på svenska marknaden och är minst viktig i sammanhanget men Eniro har faktiskt riktigt många sökningar. Sveriges näst största sökmotor.

    Egentligen är det inte så konstigt att fler vill in i sökbranschen. Det är internets mest expansiva bransch och inte är det särskilt konstigt att Schibstedt vill kunna tjäna pengar som Google gör, genom sökannonser m.m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s