Internets bästa sajter

Businessweek har låtit läsarna bestämma vilka som är nätets bästa sajter i kategorierna blogg, tekniknyheter, affärsnyheter/finanssajt, skvallersajt, humorsajt, musiksajt, videosajt, bloggverktyg, kollaborativa projekt, nyhetssajt och webbmejl mfl. Sammanlagt 23 olika kategorier.

Bland vinnarna märks Gmail (webbmail), Apple.com/itunes (musiksajt), digg.com (tekniknyheter) och Google News som bästa nyhetssajt. För att bara nämna några. Icke förvånansvärt var också att Youtube röstades fram som bästa videosajten på internet.

(Från Ekonominyheterna.se)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s