Så seriöst görs reklam idag

Jag förstår att Henrik Schyffert tyckte det kändes konstigt på 30-minuterspremiären av ”Snart är det lördag igen”. Det blev aldrig någon långfilm. Det var aldrig tänkt att bli någon heller för den delen. Norrlands guld har nämligen gjort något väldigt oetiskt, som jag ser det, även om idén självklart är smart för att få uppmärksamhet.

Henrik Schyffert berättar om hela storyn på sin blogg. Men kortfattat kan man förklara det som att de gick ut med att de skulle göra en långfilm, med Schyffert som regissör. Tanken var aldrig att spela in någon långfilm utan det var att kunna skicka ut pressreleaser, få snacket att gå om Norrlands guld och ha Henrik Schyffert som känt namn ”utåt”. De skulle göra en dokumentär som visar hur de börjar spela in en långfilm men det skiter sig och Schyffert får sparken.

Kul skämt.

(High five Bisonblog!)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s