Lycos sökordsstatistik

Lycos är kanske ingen populär sökmotor i Sverige fortfarande men den har fortfarande användare, i USA. Nu har de presenterat sin sökordsstatistik till veckoslutet 24 februari. Pyrfärskt alltså.

Med störst förändring, hetast just nu alltså:

1. Antonella Barba 47400%
2. Al Gore 800%
3. Board Games 495%
4. TV Guide 345%
5. Kevin Federline 200%
6. Nintendo 114%
7. Yu-Gi-Oh 102%
8. Tom Hanks 100%
9. Cher 93%
10. Idol 92%

Flest sökningar totalt:

1) MySpace
2) Paris Hilton
3) Britney Spears
4) Anna Nicole Smith
5) Poker
6) Cher
7) Naruto
8) Disney
9) RuneScape
10) Pokemon

Två saker bör understrykas. Antonella Barba är för er som inte hänger med i svängarna en av deltagarna i årets American Idol. Tyvärr är sökningarna inte pga hennes sång utan för att bilder på henne naken finns på internet. Så kan det gå!

I övrigt relaterar alla sökord till nöje på något sätt. Lycos är kanske någon slags ”nöjessökmotor” där man söker när man vill söka efter något kul att läsa om eller göra. Dessutom är många barnrelaterade sökord med: Disney, Runescape (ett onlinespel), Pokemon, Yu-Gi-Oh, Nintendo och Naruto (serietidning).

Enda sökordet som platsar på någon av topplistorna utan nöjesrelation är Al Gore, Amerikas förre vicepresident och skapare av filmen ”An Inconvenienth truth” (rekommenderas varmt! En obekväm sanning, på svenska). Anledningen torde vara hans Oscar för bästa dokumentärfilm. Attans då. Då relaterade den ju faktiskt till nöje på nåt sätt, även om kontentan i filmen inte alls är rolig utan gravt allvarlig om hur vi förstör vår jord.

Via WebProNews 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s