Hur man dödar den sociala glädjen

Digg.com är på många sätt och vis en suverän sajt men idag hittade jag en verkligen svaghet. Man kan inte lägga till flera vänner samtidigt. Och? Jo alltså det måste gå 1-3 minuter mellan att man lagt till en vän till man lägger till nästa.

Snacka om att döda den sociala glädjen.

Min profil på Digg. Förövrigt har vi tagit bort det obligatoriska medlemskapet för att rösta på Modetoppen. Nu kan man rösta utan att vara inloggad! Något som vi hoppas gör sajten mer livfull. Vi får se.

Annons

En reaktion till “Hur man dödar den sociala glädjen

  1. Personligen tycker jag att Digg är en oas av pubertal idioti. De länkar som kommer dit är alltid samma smörja, och vill man hitta nåt får man gräva djupt. Diskussionerna kring länkarna får en fjärdeklassares åsikter kring rymden att verka extremt insiktsfulla.

    Överhuvudtaget undviker jag Digg så gott det går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s