Vad tycker ni?

Vad tycker ni om att ha ett tak på antalet artiklar som blogglänkar kan kopplas till, när det gäller Twingly? Stationsvakt tog upp den här frågan idag och vi på Primelabs är självklart intresserade av vad ni tycker i frågan. Det är svårt att veta vad som är rätt och inte, men det finns helt klart en poäng med ett tak.

Så rösta o tyck till på Primelabs.se!

Annons

5 reaktioner till “Vad tycker ni?

  1. Alla skulle vinna på ett max antal twingly länkar. Tidningarna skulle få mer relevanta inlägg och folk skulle skriva bra inlägg vilka de länkar in…nu länkar de in vad fan som helst bara folk kommer in till deras site…

    Innehållet hos bloggarna och relevansen för länkar till artiklarna skulle öka…

    Tidningarna skulle också tjäna på det eftersom google också ser till relevansen i inlänkarna…

  2. det blir ju bara en massa små korta inlägg istället. jag tror det blir mycket mer skräp än om det finns en redaktör som kan ta vissa i örat. kräv en registrering av bloggen för att pinga kanske? de som får en massa anmälningar kollas upp och kontaktas.

    med det nya förslaget kommer det ju bli en massa små inlägg med två, tre meningar. ge hellre mer till de som skriver långa läsvärda inlägg med massa med källlänkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s