Twinglynytt

Det har hänt mycket med Twingly senaste månaden. Vi har börjat fokusera på varumärket Twingly helt och hållet eftersom det blir för mycket med två varumärken internationellt (även om Primelabs ev. kommer leva vidare i någon form i framtiden) och framförallt har vi lanserat nya Twingly.com. En lansering som utan att tveka faktiskt var en hejdundrande succé.

Responsen, och uppmärksamheten, var överväldigande.

Nu tittar vi dock framåt. Först och främst skulle vi förstås vilja ligga i topp på The Search Race-listan. Vi skulle hemskt gärna se lite fler svenskar rösta på oss, så bli medlem (tar 3 sekunder) och rösta!

En ny feature som vi hunnit släppa efter lanseringen är ”Translate to english” vilket innebär att genom ett enda knapptryck översätts rubrik och sammanfattning på alla sökträffar till engelska. Oerhört coolt och faktiskt ganska användbart, inte minst från t.ex. arabiska. De språk som stöds är de som Google Translate också stödjer, eftersom vi använder deras api.

Räkna med en rad nya features närmsta tiden! Och glöm inte påverka genom att föreslå och rösta på features i vår tech plan (som nu har rss-feed på launched och newly added så man kan få reda på nyheterna smidigt och lätt).

Från och med lanseringen är vi även lite mer aktiva på blog.twingly.com 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s