”Kill the complexity”

Jag kan inte annat än hålla med Bison, jag gillar verkligen MTVMusic.com. Bra musikvideos i ett snyggt format. Och jag vet varför jag gillar det och varför jag tror att de kommer att lyckas. De gör något som var krångligt enklare. För att använda ett väldigt passande citat jag läste hos Disruptive igår:

”Kill the complexity”

Det är precis vad Spotify gör, de tar bort komplexiteten i att lyssna på digital musik. MTVMusic gör det extremt enkelt att se på musikvideos. Så fort man lärt sig att det är enklare att sätta på en musikvideo på MTVMusic.com än att göra det på Youtube och den dessutom finns i bättre kvalitet, kommer man också göra det. De gör det enklare att hitta, uppleva och kanske i långa loppet även sprida innehållet de redan sitter på.

Katchinga, som Mika sjunger i ”Grace Kelly”. Jag tror MTV kommer lyckas med sin satsning.

Annons

4 reaktioner till “”Kill the complexity”

  1. När jag tittade på MTVmusic.com så fanns det ingen käckt lista med ”related videos”. Det hade jag gärna sett eftersom jag tycker funktionen är väldigt bra i YouTube. Jag brukar nästan alltid klicka mig vidare genom att klicka på en relaterad video.

  2. Ursäkta mitt tilltag att kommentera en högst oproffesionell kommentar på din högst proffesionella blogg anton,

    men; katchiiiiinga säger man, om man vill nå ut på det där effektfulla mika-viset 😉

    (tack för mtv-tipset btw!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s