Gratis bok- ja tack

Via Wackå och Uppkopplat fick jag tipset om att Stefan Engeseth (blogg)har skrivit en ny bok- "ONE- A consumer revolution for business" (ISBN: 1904879365). Eftersom han är bloggare och smart så skickar han ut 100 gratisexemplar till olika bloggare så att de ska göra reklam för boken. Smart bloggmarknadsföring, som Urban på Uppkopplat skriver.

Alla som vill ha ett exemplar kan maila honom och motivera varför just du ska få ett exemplar. Men han ber att man först ska ha läst första kapitlet, som finns i pdf- format här. En kul idé till en intressant bok. Själv fick jag just ett mail där jag blev lovad ett exemplar, hjärtligt tack för det! För er som inte får boken, rekommenderar jag att köpa den.

Annons

3 reaktioner till “Gratis bok- ja tack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s