SEO- aktuellt. Ny tävling och blogg.

Jag såg via ett tips från Relevansanalys att Marcus Westberg har börjat blogga. Och nu inte bara för en sökmotoroptimeringstävling (v7ndotcom elursrebmem) utan nu även för vanligt bruk. Dessutom skriver han den här gången på svenska! Allt handlar inte om SEO men nästan. Sedan tidigare har han som sagt en engelskspråkig sida, Marcuswestberg.com där han skriver på engelska.

En annan bra svensk SEO- blogg är Carnaby-bloggen som man inte får missa om man är någorlunda intresserad av hög pagerank! Seo- forum.se är annars den självklara platsen för alla intresserade svenskar.

Förövrigt har det kommit upp en ny stor SEO- tävling. Den här gången ska man hamna högst upp i yahoo, msn och google med sökorden carcasherdotcom seocontest. Marcus har skrivit ett väldigt bra inlägg om tävlingen på sin nya blogg. När jag ändå är igång kan jag ju hjälpa honom genom en länk också. Så här kommer länken, carcasherdotcom seocontest.

Uppdaterat:
Nu har en ny sökmotoroptimeringstävling startat. Läs mer på min sajt om sökmotoroptimeringstävlingen.

Annons

9 reaktioner till “SEO- aktuellt. Ny tävling och blogg.

 1. Är du säker på att det är Marcus Westberg? På bloggen står det ju att det är ”Nutids blogg” – Marcus kanske kallas ”Nutid”, vad vet jag. Flera av hans inlägg verkar vara bidrag till SM i sär skrivning.

  Jag tycker det alltid är lika fascinerande med ”seo-konsulter” som inte sopar framför eget trapp och ser till att sidorna bl a validerar och uppfyller andra rimliga krav som trots allt borde ingå i yrkeskompetensen.

 2. Haha, tänkte lite samma sak. Jodå, det är Marcus Westberg- annars hade han nog inte länkat så intensivt från sin engelska blogg…

 3. Hehe! jorå det är min sida 🙂
  Ja lite mycket sär-skrivningar är det nog 😉 jag brukar skriva enbart på engelska i vanliga fall, men det ska bli kul att göra lite svenska sidor nu också.
  Patrick du har helt rätt att validering mm bör ingå om man optimerar en seriös sida tex företags sida el liknande, grejen är att denna blogg bara är min personliga sida och dessutom är helt ny så jag lägger ingen större vikt vid det just nu.. Huvudsaken för mig med denna site är att den är besökar vänlig 🙂

  Sen är jag faktiskt inte ”seo-konsult” än…. kanske kommer 🙂
  När jag drar igång nåt sånt så kommer det ligga på en helt ny domän… Har reggat en idag faktiskt till just det.

  Ps. stort tack för Carcasher länkarna!

 4. Hej!

  Du inser väl att den här gamla bloggposten plötsligen har blivit värdefull, som en av de få som listas på Google det första av de fem orden i SEO-forums tävling?

  Det är vad jag kallar framförhållning!

 5. Haha, ja det får man nog kalla framförhållning. Tänka sig att det kan vara så värdefullt att bara ha med ett ord: sökmotoroptimeringstävling i en bloggpost tidigare.

  Vi kanske borde ha ett livligare språk när vi bloggar, ifall att det kan vara värdefullt i framtiden 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s