Gratis router från Fon succé!

Erbjudandet om gratis routrar en stor succé:
FON har vuxit till över 10 000 medlemmar i Sverige och har nu landets största trådlösa nätverk

FON har vuxit med 7 000 medlemmar på lite över en vecka, en ökning med 200 procent. Antalet svenska FONeros överstiger nu 10 000 och FON är därmed Sveriges största trådlösa nätverk före bl a Telia och The Cloud. Anledningen till den snabba tillväxten är FON:s erbjudande om gratis routrar samt den uppmärksamhet FON fick under grundaren Martin Varsavskys besök i Stockholm nyligen.

FON började dela ut routrar värda cirka 450 kronor alldeles gratis till svenskar den 23 november. Sedan dess har över 7 000 svenskar nappat på erbjudandet, och antalet svenska FON-medlemmar (FONeros) har ökat från drygt 3 000 till över 10 000. Erbjudandet gäller fortfarande en tid framöver och man kan beställa sin gratis FON-router på www.fon.se. Där hittar man mer information om vad FON är och hur det hela fungerar. Det går också att beställa via www.torget.se.

Med fler än 10 000 medlemmar är FON Sveriges största trådlösa nätverk. Närmaste konkurrenter är TeliaSonera (Telia Homerun) med cirka 1 000 hotspots i Norden och The Cloud som har cirka 7000 hotspots i Europa. Svenska FON:s verksamhet startade i april i år. FON har på kort tid blivit världens största WiFi-nätverk med cirka 160 000 medlemmar. Målet är att bli en miljon medlemmar världen över inom ett år.

Jag beställde en router jag med förra veckan. Ska bli kul att se om det fungerar bra.

Läs gärna mitt gamla inlägg om Fon, som är ganska uttömmande och ingående.

Annons

5 reaktioner till “Gratis router från Fon succé!

  1. hihi, jag fick min gratis router förra veckan när det gick jippo om en gratis router och det var begränsat antal router som var gratis. Jag e nöjd med routern. hihi

  2. Jag behöver installera grattis trödlösinternet.
    Är kiund hos com hem, de lovade sckicka en för ett
    år sedan men har inte gjort än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s