Hårdare krav på bredbandsleverantörerna

Missnöjet är stort bland bredbands och kabel-tv kunder. Det menar Post- och telestyrelsen (Pts) som nu kommer ställa högre krav på leverantörerna. En av åtgärderna kommer vara att företagen får börja rapportera hur långa köer de har till  sina kundtjänster.

Bra! Min vän Björn har precis flyttat och trots att de inte kommer byta leverantör av bredband tar det ändå en månad från det att telefonen kopplas in i nya huset tills att bredbandet kan vara igång. Så ska det inte vara!

Svt.se 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s