Primelabs lanserar Twingly.se!

Primelabs lanserar idag Twingly.se, en pingtjänst och bloggsökmotor som knyter samman bloggosfären med stora nyhetssajter. Pingar man Twingly (finns både automatisk ping på rpc.twingly.com och manuell ping direkt på Twingly.se) indexeras inte bara inlägget i sökmotorn, har man länkat och kommenterat någon artikel på de stora nyhetssajter som vi samarbetar med i blogginlägget länkar nyhetssajten tillbaka från artikeln!

Checka in Twingly.se, bloggosfären och media i symbios!

Annons

2 reaktioner till “Primelabs lanserar Twingly.se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s