Coolaste skärmsläckaren ever – bloggosfären i realtid

Jag skämtar inte. Skärmsläckaren är lika häftig som rubriken säger. Bloggosfären i realtid? Med Twingly Screensaver är det precis vad man ser! Den behöver inte köras som en skärmsläckare, utan fungerar som ett vanligt program. Vill man så är den dock precis som en vanlig skärmsläckare.

Ingen vanlig skärmsläckare heller. Interaktivitet är ett ord som verkligen passar i sammanhanget och inte bara för att man kan klicka på alla uppdaterade bloggar. Man kan snurra jordgloben, klicka och göra en hel del skoj. En skärmsläckare man faktiskt kan ha på även när man sitter vid datorn…

Den är utvecklad av Malin och Linus, Primelabs två ex-jobbare under hösten. Resultatet är riktigt, riktigt bra. Roligare skärmsläckare får man leta efter! Häftigare bloggportal också.. 😉

Ladda ned skärmsläckaren på Twingly.se. Läs mer om den på Primelabs.se och kom gärna med kommentarer och feedback! Det vill både vi på Primelabs och Malin/Linus ha!

Testa. Nu!

Annons

7 reaktioner till “Coolaste skärmsläckaren ever – bloggosfären i realtid

  1. Bra fråga. Inte riktigt mitt område men som jag förstår det är den utvecklad i C# (.NET) och det finns tydligen en del svårigheter med det.

    Vet att mina kollegor kollar på det i all fall! 🙂

  2. Är den gjord med C#/.net har man målat in sig i hörnet. Synd att man valt en stängd plattform inte möjliggör portning till annat än Windows. Mycket synd, det finns ju andra som använder ”alternativa” (bättre) plattformar.

    Nasa World Wind har ju övergett sin .net-baserade plattform till fördel för Java precis av denna orsak.

  3. Det beror väl ändå på vilka delar av C# som använts? Stora delar är implementerade i Mono… Fast risken är väl att man använt C# 2.0 och det är tyvärr inte färdigimplementerat i Mono.

  4. Häftig!! Jag är dock väldigt kluven inför min och andras fascination över saker som körs på datorn när man inte använder den eller är i närheten. Nu har ju denna fler möjligheter vlket får ursäkta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s