Mus, hitta, design, media, annonser, rikedomar och klimathotet

 • Skjut småvilt hemifrån. Klicka bara med musen så skjuts djuren! (DN.se). Kommentar: sjukt.
 • Lite om det här med bloggar som blir böcker. (läst och tänkt i Annien). Kommentar: jag har inga planer på att släppa Fyra nyanser av brunt som bok.
 • Hitta större än Eniro. (Medievärlden). Kommentar: själv använder jag oftast Eniro. Men när Eniro är så segladdad som den är, och sökrutan till privatpersoner inte finns på startsidan, då förstår jag att en hel del flyr.
 • Blocket börjar med video-annonsering. (Internetworld/Blocket). Kommentar: coolt. Hoppas inte gamla annonser raderas som de gjort tidigare, utan att filmerna finns kvar á la Youtube.
 • The New Yorker har gjort om lite på sin sida. Riktigt snyggt har det blivit också, enligt mig en av världens snyggaste webbplatser. I like. (Via Vassa Eggen).
 • Plagiat. Thommy Ottinger, vår duktiga sponsrade länkar – expert på Getupdated (my work) har uppmärksammat ett solklart fall av plagiat. Man kan inspireras av andra, men inte kopiera rakt av. Grundsidan är både min och Thommys arbetsgivare, Eastpoint, och plagiatet är www. fsgrafiska.se (avlänkat eftersom jag inte vill ge länkkraft åt tjyvar).
 • Dåliga betyg ingen undanflykt för att inte bli rik. Det skriver Hur jag blev rik om.
 • Är ni intresserade av vad en företagsblogg kan ge för effekter och varför alla företag bör ha en sådan, kan ni kika in på SEO-bloggen där jag skrev ett inlägg om just företagsbloggande.

Missa inte heller den nystartade bloggen Klimathotet… Handlar om klimathotet, om ni undrar.

Annons

2 reaktioner till “Mus, hitta, design, media, annonser, rikedomar och klimathotet

 1. Kan du förklara den moraliska skillnaden mellan att skjuta djur via webben och på plats? För jag kan då inte se den…

 2. Det är ungefär som att jämföra mellan att spela dataspel och att spela schack irl. Jag tror ingen skulle ifrågasätta det senare men dataspelande skulle direkt bli ifrågasatt på ett helt annat sätt.

  Jakt är moraliskt okej enligt mig. Hellre jakt än uppfödning under groteska förhållanden. Men inte om man kan skjuta med ett musklick för ett visst antal kronor, då är det inte på några som helst vilkor för djuren…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s