Schyffert och Uggla brandar sig själva på sina bloggar

Många kändisar har börjat blogga i olika former, nu även de svenska. Om två veckor ska jag gå en mini-kurs på Luleå Tekniska Universitet som heter ”Brand yourself”. Efter den kommer jag garanterat skriva av mig lite om vad jag lärde mig och vad jag har för erfarenheter av branding myself, inte minst genom bloggar.

För det är precis det kändisarnas bloggar handlar om – PR. Rolig läsning är det i alla fall, de är överlag sköna personer.

Magnus Uggla började blogga för ett par veckor sedan och han har en riktigt läsvärd blogg med många fyndiga kommentarer. Skönt med direktkommunikation istället för genom media. Henrik Schyfferts blogg är förövrigt också en favorit, en duktig komiker och en duktig bloggare i ett. Dessutom en Youtube- fantast verkar det som. Missa inte heller hans Myspace-sida.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s