En söndagskväll (eller är det redan måndag?)

Det händer faktiskt saker på internet även en söndagskväll (eller är det redan måndag?)…

Den norska bloggosfären! Läs mitt inlägg om den norska bloggosfären på Primelabs blogg.

Framtiden. En inblick i hur Fredrik Wass ser på framtiden. Ligger mycket sanning i det han skriver.

Silverlight video. Microsofts flash-utmanare ser ut att blir rätt häftig faktiskt. Även om den här videon från Mix ´07-mässan inte övertygar riktigt.

Vad hände på Digg, egentligen? När till och med E24 skriver om när användarna tog över Digg är det helt klart old news. Men den här sammanställningen från Read/Write/webär den bästa av vad som egentligen hände och varför.

Om svenskar och Sverige. Kulturnyheterna har träffat en av mina favoriter, Fredrik Lindström, för att prata svenskt. 19.00 imorgon måndag, svt2.5 tips för en bra presentation. Enkla men handfasta tips för hur man ska göra en bra presentation. Kommunikation is the shit!

Och så en riktigt bra grej… Statistiktjänsten som finns inbyggd i det blogghotell jag själv använder, wordpress.com, finns nu som plugin till vanliga WordPress! Vad skönt! Rekommenderas faktiskt, inte för att långsiktigt se stats men det ger en väldigt tydlig och bra bild för de senaste dagarna.

Annons

2 reaktioner till “En söndagskväll (eller är det redan måndag?)

  1. Ja det kan man fråga sig. Kan kanske vara en del. Jag ska i alla fall testa det på ett par bloggar, så får vi se om det håller i längden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s