Facebook och applikationen ”Super Wall” värda osannolika belopp

Det pratas en hel del om Facebooks värde. Efter att det läckt ut att Microsoft funderat på att investera 5% i Facebook för så mycket som 300-500 miljoner usd har sociala nätverkets värdesättning blivit smått osannolika på mer än ett sätt. Skulle Microsoft verkligen investera för de pengarna innebär det dock att hela Facebook skulle vara värt över 10 miljarder usd.

are in discussions to take a Microsoft investment of $300-$500 million for 5% of the company.

Det är dock inte bara själva Facebook som har osannolika värdesättningar. Facebook-applikationen ”Super Wall”, som är en av nätverkts populäraste applikationer med miljontals användare, anses ha ett värde på mer än 10 miljoner usd.

Annons

2 reaktioner till “Facebook och applikationen ”Super Wall” värda osannolika belopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s