Filip och Fredrik sköter tv-makandet, Alex och Calle bloggandet

När vi idag fick reda på att Alex och Calle Schulman ska starta en ny underhållningssajt med tv-bolaget Metronome i ryggen, blev man ändå lite lättad. De har snackat så otroligt mycket att man trott att det är något som kommer vända världen uppochned, deras nya ”grej”. Nu är det bara en liten underhållningssajt med de i centrum, föga spännande eller förvånande.

Kan det bli bra? Jadå, det tror jag. Är det något som verkligen skulle kunna utvecklas mer på nätet idag så är det underhållning. Där ligger tv fortfarande väldigt mycket före, vår underhållningskonsumtion handlar fortfarande om tv-program och inte om internettjänster.

Filip och Fredrik tror jag dock ska fortsätta sköta tv-makandet åt Metronome (som köpte Stockholm-Köpenhamn tidigare i år). Det är de outstanding på, Calle+Alex däremot är outstanding på att skriva personliga bloggar. Det får de gärna fortsätta med, fast lite mer och vidare denna gång. Vlog?

Annons

3 reaktioner till “Filip och Fredrik sköter tv-makandet, Alex och Calle bloggandet

  1. För min egen del tycker jag man kan ställa upp de där fyra mot närmaste tegelvägg och sedan låta allmänheten turas om att trycka på avtryckaren till flertalet grovkalibriga maskingevär.

    De representerar det absoluta bottenslammet inom sin respektive bransch, och det är enbart pga folkets ständigt sjunkande idioti som de fortsätter gå runt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s