Mobil-tv slår igenom nästa år

TV- bolagen träffades idag före Kristallen för att diskutera framtiden. Webb – tv hade redan slagit igenom påstod de. Och mobil-tv slår igenom nästa år, spår de.

TV kommer att fortsätta växa på internet under en lång tid framöver. Frågan är om sajter som YouTube kommer vinna kampen om tittarna mot de traditionella tv-bolagen. Tittar man på mina egna vanor ser jag i princip aldrig på webb-tv om det inte är via Google Video eller YouTube.

Att se nyheter, på webben, i videoformat passar inte mig. Det går alldeles för segt ;).

För mig betyder tv-tittande avslappning. På internet är man aldrig avslappnad och hittils har inte tv4 eller svt, eller någon annan svensk kanal heller för den delen, kunnat ändra på min uppfattning om att tv ska man se på riktiga tv:n.

Är min uppfattning ändrad om ett år? 

N24.se 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s