Jag anställs som SEO-tekniker av Eastpoint Media

Jag har det senaste året jobbat en hel del med sökmotoroptimering och sökmarknadsföring. Under året har jag lärt mig väldigt mycket och jag har nu riktigt goda kunskaper i ämnet. Markus Jalmerot på Eastpoint Media anställde i början av hösten en av Sveriges bästa sökmotoroptimerare – Marcus Westberg, som jag har samarbetat och lärt känna alltmer, och genom honom fick även Markus Jalmerot upp ögonen för mig. Vilket nu har lett till att Markus anställde mig på Eastpoint Media.

Eftersom jag fortfarande studerar kommer jag bara jobba deltid på Eastpoint, åtminstone nu till en början. Om SEO-branschen fortsätter att vara aktuell och jag fortfarande efterfrågas av Eastpoint kommer jag nog gå upp på heltid när jag läst klart (för den här gången i alla fall) våren 2008.

Min del i sökmotoroptimeringen kommer vara länkbyggande. Länkbyggande är ett av de områden som kommer mer och mer, och som visat sig vara det mest effektiva och snabbaste sättet att ranka bra i sökmotorerna. Att skaffa inlänkar till Eastpoint Medias kunder kommer vara min huvuduppgift till en början, något som jag tycker är kul eftersom det är något som jag känner mig rätt duktig på. Jag är nämligen ingen programmerare, kodande är jag inte mycket för. Kommunikatör är vad jag är och länkbyggande är nog mitt bästa område inom SEO.

De senaste åren har mina tankar mer och mer gått mot att jag vill jobba med marknadsföring i någon form. Min inriktning på utbildningen jag läser just nu är mot it, kommunikation och ledarskap – vilket helt klart ger sina möjligheter till att jobba med marknadsföring i framtiden. Nu hade jag sådan tur att framtiden redan är här.

Det ska bli riktigt roligt att jobba på Eastpoint. Eastpoint satsar hårt på sökmarknadsföring, vilket kommer ge många möjligheter till att ligga i framkant när det gäller sökmotoroptimering. Jag tror jag kommer trivas mycket bra på Eastpoint.

Ni kommer hädanefter också kunna hitta mig skrivandes på Eastpoints nya SEO-blogg.

Annons

16 reaktioner till “Jag anställs som SEO-tekniker av Eastpoint Media

  1. Grattis!

    Jag kan väl avslöja att jag också har haft tankar på att anställa dig men Hjalmerot var snabb, hehe. Vi skojade lite om det på mötet faktiskt.

    Länkbygge, ok! Jag ser fram emot ett gott samarbete. Du och Westberg kommer säkerligen mata ut hemsidor i snabb takt precis som jag. Jag tror på ett samarbete med till exempel massiva länkbyten och annat.

    Jag får önska dig lycka till, tror du kommer gå långt!

    Vi får även ses någon gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s