SEO World Championship

Eastpoint kommer ha en sökmotoroptimeringstävling under nästa år! Priserna är grymt bra, med en bil som förstapris och en Karibisk resa som andrapris. Tredjepriset är en widescreen-tv, medan fjärde-sjättepriset är rena pengar.

Ska bli riktigt kul att marknadsföra och jobba med den här tävlingen. Eftersom jag numer är anställd av Eastpoint kommer jag självklart inte delta men å andra sidan har jag ju fullt upp med våran svenska sökmotoroptimeringstävling (med ord som Expressn och Aftonbladhet). Däremot har vi grym erfarenhet av just SEO-tävlingar på Eastpoint, med min tredjeplats i Astromusicologie 101 och Marcus Westbergs femteplats i v7ndotcom elursrebmem. Dessutom ligger ju Marcus Westberg och pendlar mellan första- och andraplatsen i carcasherdotcom seocontest, vilket får ses som en riktigt stor merit.

Tävlingen startar den 15 januari, så nu har ni en bra stund på er att förbereda er! Däremot är hemsidan redan lanserad, tillsammans med en film för tävlingen. Checka därför in SEO World Championship.com.

Annons

2 reaktioner till “SEO World Championship

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s