Förvånande?

The Pirate Bay kommer inte bli blockerad för större delen av alla svenska internetanvändare. Bra. Skönt. Men varför började de tjata om det i första rummet, varför kunde de inte snackat igenom beslutet och verkligen kollat ordentligt innan de gick ut i media?

Idg.se.

En reaktion till “Förvånande?

  1. varför kunde de inte snackat igenom beslutet och verkligen kollat ordentligt innan de gick ut i media?

    Därför att

    1) Våra makthavare och journalister är kompletta jävla idioter, utan minsta tillstymmelse till tankeprocess.

    2) Mediamaffian ville få TPB nedstängd senast i förrgår, och brydde sig inte om HUR den blev nedstängd, bara den blev nedstängd fort som fan så de kunde klappa sig själva på ryggen om hur duktiga de varit samt skicka en fet räkning till MPAA/RIAA.

    Ju mer jag ser om hur Antipiratbyrån tillåts härja, desto mer känner jag mig som fast i nåt slags absurd digital medeltid, där det räcker med att skrika ”HÄXA!!” och peka på någon för att få riddarna att jaga ner denne med lansar samt slänga personen i närmaste vattendrag efteråt, givetvis utan att ha gjort minsta förfrågan eller undersökning i förväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s