Carl Bildt har blivit fotobloggare

Carl Bildt har gjort en fotoblogg som komplement till sin Alla dessa dagar. Självklart heter fotobloggen ”Alla dessa bilder” och innehåller bilder tagna med vår utrikesministers mobilkamera, vad jag kan se.

Kul att Bildt fortfarande vill förnya. Foton är väldigt intressant, det ger en helt annan syn på saker och ting. När han dessutom börjar videoblogga (vlogging), då har bloggens medium nått stor del av sin potential för en politiker. Det här kan faktiskt vara något som påverkar nästa val.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s