Premiär för vlogportalen.se, ny samlingsplats för videobloggande

Jag har, tillsammans med min vapendragare Eric samt Rosemari (Kulturbloggen) och Johnny (Stationsvakt) idag lanserat videbloggportalen Vlogportalen.se. Vi tror på videobloggandet och tyckte att det behövdes en samlingsplats.

Formatet är en Digg-liknande klon men med lite andra syften än t.ex. Pusha.se. Vi vill att vlogportalen.se ska bli samlingsplatsen för alla vloggare och vlogginlägg, inte någon braksuccé där alla pingar sin vanliga blogg. Ungefär samma tanke, fast en helt annan nisch, som vi hade när vi lanserade Modetoppen.se.

Mer information:
Vlogportalen.se
Pressrelease finns på vlogportalens blogg
Rosemaris två inlägg

Annons

En reaktion till “Premiär för vlogportalen.se, ny samlingsplats för videobloggande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s