Pakten.se – nytt bloggnätverk

Thord Daniel Hedengren, till vardags bloggande på Tdh.se och webdesigner, har nu startat upp ett bloggnätverk á la Feber och Bloggverket som heter Pakten.se. Underhållning är ledordet och tittar man på vilka bloggar det är som är med från början (6 stycken till antalet) är det böcker, spel, tv och film som är ledordet: Böcker, Film, PSP, TV, Wii, Xbox.

Kul att fler bloggnätverk startas! De nya mediehusen? Kanske. Google gör det i alla fall möjligt att lyckas utan att ha en stor återkommande besökarskara.

Annons

3 reaktioner till “Pakten.se – nytt bloggnätverk

  1. Tack för posten, det uppskattas. Jag tycker som du att det är kul med fler bloggnätverk och följer framför allt Bloggverket med stort intresse. Feber har format sin nisch redan, till stor del, och gör vad de gör bra.

    Hur som helst, tack för posten!

  2. Så lite så! Visst är det så att Feber redan formats. Det intressanta tycker jag faktiskt är hur Feber formats. Istället för att formas av de nischer bloggarna är inom, är det inkomstmodellen och approachen som format Feber till något annat än Bloggverket och Pakten.

  3. Jag håller med. Förstår deras val, förstås, men det är inte riktigt vad vi vill göra.

    Skall bli intressant att se om det blir fler svenska bloggnätverk framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s