Yahoo öppnar upp sitt sök

Yahoos sök har alltid varit i framkant men de har sedan Google kom och tog över tronen haft allt svårare att hävda sig. Idag visar de att framtidens sök är social, öppen och betydligt mer universell. Och kanske framförallt att Yahoo är med i matchen!

The open theme continues today as we are announcing that we are opening up Yahoo! Search itself. That’s right — you heard it correctly — the Yahoo! Search experience will soon be open. This open search platform enables 3rd parties to build and present the next generation of search results. There are a number of layers and capabilities that we have built into the platform, but our intent is clear — present users with richer, more useful search results so that they can complete their tasks more efficiently and get from ”to do” to ”done.”

Måste även påpeka att det ser väldigt genomtänkt och välgjort ut. Det här är en riktig innovation inom sök. Kolla in exemplet nedan för att förstå skillnaden och möjligheterna.

Före: 

yelp_before-2.jpg

Efter:
yelp_after-2.jpg

Läs mer på Yahoo Search Blog eller kika in på hemsidan dedikerad till Yahoos nya öppna strategi.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s