Christer Fuglesang ”bloggar”

Ingen lär ha missast att Christer Fuglesang äntligen ska få åka ut i rymden. Ett längre inlägg om detta finns på min andra blogg, agaton. Vill man veta mer om Fuglesang rekommenderas Svts temasajt, eller Rymdstyrelsens webbplats. Där Fuglesang även bloggar!

Att kalla hans dagboksanteckningar / nyheter där blogg är väl egentligen att ta i. Men idén är ändå detsamma – även om upplägget inte är likadant som på traditionella bloggar.

Ni hittar hans dagboksanteckingar längst ut till höger på Rymdstyrlesens webbplats. I det senaste inlägget kan man läsa om när han visade runt sin familj på rymdfärjan, och att det bara verkar vara 40% chans att de kan lyfta pga vädret. De kommer dock sätta sig i färjan och förbereda sig tills sista minuten – ifall att det går.

Christer Fuglesang

Annons

10 reaktioner till “Christer Fuglesang ”bloggar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s