Markus Jalmerot, skånsktalande chefen som nyss varit i Argentina

Satt och snackade lite med Markus Jalmerot ikväll. Nyss hemkommen från semestern så var det dags att komma igång med jobbet på GetUpdated igen. Markus Jalmerot är min chef på GetUpdated och vi brukar snacka en del. Han har nyss varit i Argentina på semester och åkt runt i landet, bl a till badorten Mar del Plata och huvudstaden Buenos Aires. Tydligen så har dem otroligt gott kött i Argentina, fina stränder och allt är otroligt billigt. Så ett hett resetips från Markus Jalmerot alltså.

Vem är Markus Jalmerot då?
Markus har jobbat med sökmotoroptimering i över 3 år och har idag över 100 webbplatser igång. Mest känd är kanske Relevansanalys.se, Dietist.se, Kryssning.net och Terminer.se.Idag jobbar han på GetUpdated, ofta långa dagar till kl 19-20. På fritiden köper han mycket domäner, tränar stryketräning och umgås med flickvännen.

Framöver hoppas Markus jobba i Europa och utbilda folk inom marknadsföring på internet. Ett snabbt växande område, företag vill inte hyra konsulter längre utan vill ha folk inom företaget.

En riktigt trevlig skånekille i alla fall! Som verkligen vet vad han snackar om när det kommer till domäner och sökmotoroptimering!Markus Jalmerot

Annons

4 reaktioner till “Markus Jalmerot, skånsktalande chefen som nyss varit i Argentina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s